Ny nettadresse!

Vi får ny nettadresse torsdag 11. mars: viken.no/sandvika-vgs

Sandvikaelever i lærerikt samarbeid med lokalt næringsliv

Alle elever i markedsføring og ledelse 2 - Klikk for stort bildeAlle elever i markedsføring og ledelse 2 Inger-Merethe Nisted  Dette har vært et tverrfaglig prosjekt mellom to økonomiklasser og med oppdragsgiver Ringi gård og prosjektet er i tråd med fagfornyelsen

Klassen "markedsføring og ledelse 2" samt klassen "økonomi og ledelse" med økonomifaglærer Inger Merethe Nisted har siden september 2020 samarbeidet med Øvre Ringi gård på Tanumplatået i Bærum. Klassene har samarbeidet med ledelsen på Ringi gård om et forprosjekt om mulighet for gårdsutsalg som skal sendes til Innovasjon Norge.

Elevene i markedsføring har jobbet med problemstillingen: "Hvilke kjøpsvaner har målgruppen til Ringi gård samt hvor stor er interessen for en gårdsbutikk på Ringi gård?" Klassen utarbeidet markedsundersøkelse og de fikk spredd undersøkelsen i Asker og Bærum, og de fikk inn ca. 1 200 svar.

Klassen i økonomi og ledelse har jobbet med problemstillingen: Hvor mye må gårdsbutikken omsette for innen fem år med målsetning om å øke med fem årsverk?

Elevene har laget rapporter og presentert løsninger for Ringi gård, som nå tar med seg resultatene videre i søknaden til Innovasjon Norge.

Elevene har uttrykt at de relevante problemstillingene har bidratt til økt motivasjon og mestring, at det har vært lærerikt å kunne gå i dybden i fagene.

Alle elever i økonomi og ledelse 2 - Klikk for stort bilde
Charlotta og Jon Ringi informerer om historien til Ringi - Klikk for stort bilde
Denne maskinen fyller flaskene med deilige drikke - Klikk for stort bilde
Her forteller Jon om hvorfor flaskene har den formen de har - Klikk for stort bilde
Her ser du gammel etikett og dagens etikk med Ringi som fremheves - Klikk for stort bilde
Marte, Andreas, Sofie og Mathias får tilbakemelding fra digitalt av Hilde Furberg som sitter i Danmark - Klikk for stort bilde
Alle elever i markedsføring og ledelse 2 - Klikk for stort bilde
Til toppen