Ny nettadresse!

Vi får ny nettadresse torsdag 11. mars: viken.no/sandvika-vgs

Sandvikaelever i lærerikt samarbeid med lokalt næringsliv

Klassen "markedsføring og ledelse 2" samt klassen "økonomi og ledelse" med økonomifaglærer Inger Merethe Nisted har siden september 2020 samarbeidet med Øvre Ringi gård på Tanumplatået i Bærum. Klassene har samarbeidet med ledelsen på Ringi gård om et forprosjekt om mulighet for gårdsutsalg som skal sendes til Innovasjon Norge.

Elevene i markedsføring har jobbet med problemstillingen: "Hvilke kjøpsvaner har målgruppen til Ringi gård samt hvor stor er interessen for en gårdsbutikk på Ringi gård?" Klassen utarbeidet markedsundersøkelse og de fikk spredd undersøkelsen i Asker og Bærum, og de fikk inn ca. 1 200 svar.

Klassen i økonomi og ledelse har jobbet med problemstillingen: Hvor mye må gårdsbutikken omsette for innen fem år med målsetning om å øke med fem årsverk?

Elevene har laget rapporter og presentert løsninger for Ringi gård, som nå tar med seg resultatene videre i søknaden til Innovasjon Norge.

Elevene har uttrykt at de relevante problemstillingene har bidratt til økt motivasjon og mestring, at det har vært lærerikt å kunne gå i dybden i fagene.

Alle elever i økonomi og ledelse 2 - Klikk for stort bilde
Charlotta og Jon Ringi informerer om historien til Ringi - Klikk for stort bilde
Denne maskinen fyller flaskene med deilige drikke - Klikk for stort bilde
Her forteller Jon om hvorfor flaskene har den formen de har - Klikk for stort bilde