Lesotho-dagen torsdag 29.oktober

Sandvika videregående skole har siden 2011 jobbet med Dagsverk Lesotho i samarbeid med søsterskolen Mamoeketsi i hovedstaden Maseru.

Gruppebilde fra Lesothobesøk i 2019 - Klikk for stort bildeGruppebilde fra Lesothobesøk i 2019 Sandvika vgs_Kristian A.O

Med Coronasituasjonen er det ekstra viktig å samle inn penger til samarbeidsskolen Mamoeketsi. I tillegg til å fortsette å dele ut stipender (slik at de kan få gå videre på ungdomsskole og videregående), vil vi kjøpe inn antibac, vaskemidler og ha ekstra fokus på matutdeling i disse tøffe tider.

Betalingsinformasjon

• Pengene kan betales med kort i glassgaten tirsdag 3.november eller til konto 1503.37.39246 NB! husk å merke med navn og klasse. I forbindelse med smittevern tar vi ikke imot kontanter i år.
  • Du kan også betale med Vipps, vårt nummer er 73393 velg "Kjøp og betal og Norway Lesotho". Husk å merke betalingen med navn og klasse.
  • Bilag til arbeidsgiver finner du her (DOCX, 343 kB)