Ny nettadresse!

Vi får ny nettadresse torsdag 11. mars: viken.no/sandvika-vgs

Ungdomsbedriften NoViolence UB får anerkjennelse fra politiet.

Fra venstre Astri Johanne Holm, Mari Brenne, Linnea Virik Lia, Kaja Eker Blom og Linn Rosenlund (Madeleine May Karin Hansen var ikke tiltede) - Klikk for stort bildeFra venstre Astri Johanne Holm, Mari Brenne, Linnea Virik Lia, Kaja Eker Blom og Linn Rosenlund (Madeleine May Karin Hansen var ikke tiltede) Trine Marthinsen  Ungdomsbedriften jobber med forebyggende arbeid for at barn skal ha en barndom uten vold.

Lederne Linn Rosenlund og Astri Johanne Holm fra politiets enhet Vest og Oslo har besøkt Sandvika videregående skole. De representerer seksjonen som jobber med vold i nære relasjoner.

Forretningsideen til NoViolence UB går ut på at barn og unge skal oppleve en barndom uten vold. Ungdomsbedriften samarbeider også med Stine Sofies stiftelse og 40 % av overskuddet tildeles stiftelsen.

NoViolence fikk hver sin kopp, genser og ikke minst mye ros fra politiet som støtter deres forretningside. Besøket endte med at NoViolence UB fikk invitasjon til å besøke politiet og seksjon for vold i nære relasjoner.

Følg NoViolence på Instagram @noviolence.ub • Instagram-bilder og -videoer

Elevene Mari Brende, Linnea Virik Lia og Kaja Eker Blom fra NoViolence sammen med lederne  Linn Rosenlund og Astri Johanne Holm  - Klikk for stort bilde
Politiet i samtale med NoViolence - Klikk for stort bilde
Elevene fra NoViolence forteller om hvordan de jobber med ungdomsbedrift. - Klikk for stort bilde