Aktuelt

Ny organisering av skoledagen fra mandag 16.11

Bærum kommune har satt tiltaksnivået for de videregående skolene til rødt nivå. Det betyr en ny organisering av skoledagen med virkning fra mandag 16.11.

Tre elever fikk i går, 24.11, påvist smitte med covid-19

To elever i vg1 ST og en elev i vg2 ST ved Sandvika videregående skole fikk i går, 24. november, påvist smitte med covid-19. Seks elever ved skolen har i løpet av de siste seks døgnene fått påvist smitte. Alle elevene antas å være smittet gjennom fritidsaktiviteter eller i nær familie.  

Krav om legeerklæring fjernes ut skoleåret 2020/2021

Den midlertidige forskriften om fravær er videreført ut skoleåret 2020/2021. Praksis som ble etablert første gang da forskriften ble vedtatt, opprettholdes.    

Elevundersøkelse gjennomføres i uke 47

Du kan lese informasjon til foreldre og foresatte om elevundersøkelsen her  

Askeladden&Co besøkte elever på Sandvika

Spennende besøk fra gründerbedriften Askeladden som jobber med forretningsmodeller som forenkler og forbedrer det nordiske tjeneste-, underholdnings- og serveringsmarkedet.    

Nå kan foresatte logge seg inn i Visma InSchool

Foresatte kan logge seg inn for å få tilgang til kontaktopplysninger og annen informasjon fra skolen.  

Ingen utenlandsreiser i Viken-skolenes regi ut skoleåret 2020/2021

Viken fylkeskommune har besluttet å forlenge reisestopp for alle reiser til utlandet i skolenes regi, eller som kan knyttes til skolene, ut skoleåret 2020/2021. Ingen utenlandsreiser i skoleregi i Viken fylkeskommune ut skoleåret 2020/2021. Trude Rebecha Levare/Viken fylkeskommune

Invitasjon til foresatte - temakvelder skolefravær

Målgruppen er foreldre til ungdom som har høyt fravær eller som ikke går på skolen (ungdomsskole og videregående)      

Mattehjelp

Velkommen til mattehjelp. Dette er et tilbud til alle Sandvika-elever. Tilbudet kan benyttes hver uke gjennom hele skoleåret.      

Til toppen